Tineke Springer

Mijn naam is Tineke Springer. Ik ben geboren in Eext op 24 januari 1959. Ik ben getrouwd, heb twee kinderen en woon in Wildervank.

Al heel lang ben ik geïnteresseerd is de menselijke natuur en hoe iemand  met zichzelf omgaat en hoe in relatie met een ander. Het heeft mij altijd aangetrokken hoe mensen hun diepe verlangens en behoeften kunnen herkennen en er zodoende gehoor aan geven. Het heeft mij ook altijd veel voldoening gegeven om mensen daarbij te helpen door hun een richting aan te geven die hun misschien op die weg kan zetten. Een weg die iemand misschien kan helpen om de hoofd- en bijzaken in het leven te onderscheiden en zo op hun doel gericht kunnen zijn en blijven. Die iemand ben ik uiteraard zelf ook.

Mede daarom heb ik sinds 2000 deze praktijk voor psychosociale therapie.

In 1998 heb ik de 4-jarige opleiding tot Transpersoonlijk Therapeut afgerond. Daarna heb ik de opleiding tot symbooldramatherapeut afgerond en de opleiding cognitief gedragstherapeutisch werker(cgw’er VGCT® ) gevolgd. Ook heb ik de opleiding schematherapie en relatietherapie gevolgd.

Sinds 2010 ben ik gecertificeerd mindfulness trainer en EMDR therapeut. Ook volgde ik een EFT workshop en de compassietrainingen 1, 2 en 3 voor trainers.